Gepost op

30 mei 2018

De website heeft een kleurtje!
En ik vind het er mooi uitzien 😉
Ik hou van kleur dus dat mag overal wel gezien worden.

Ook staan er al veel spullen in de webwinkel, we zijn ongeveer op de helft nu van wat er allemaal is aan spullen. Het is veel werk, maar als ik dan het resultaat zie, ben ik toch wel een beetje trots.

Het logo houdt ons wel bezig; we krijgen hem niet scherp en groter. Hier gaan we dus een bedrijf voor inschakelen, zij kunnen er vast iets moois van maken. Of het logo er hetzelfde uit blijft zien weten we dus nog niet, de enige “eis” die ik heb is dat de levensbloem erin verwerkt moet blijven. Want die is belangrijk. Het zegt iets over de stichting, de visie en missie. Alles en iedereen is verbonden met elkaar, zonder het een het ander niet, met elkaar is voor elkaar <3

Ook is er een bankrekening aangevraagd (natuurlijk niet onbelangrijk *_^ ), deze wordt op korte termijn actief.

De contactformulieren doen het! Ik zou het leuk vinden als je een berichtje stuurt. Op die manier weet ik dat het ook daadwerkelijk functioneert en het is natuurlijk gewoon heel leuk om reacties te krijgen 😉

Straks op de koffie bij een lieve hobbyist om te kijken of zij leuke spulletjes heeft om te verkopen. Ze maakt mooie dingen, hopelijk mag ik ook haar gaan promoten via de webwinkel 🙂

Voor nu groetjes en…
“Leef en doe dat met passie!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *