Gepost op

Uitbreiding van de webwinkel!

Een categorie Gezondheid

 

Dit is toch wel een beetje een gekoesterde wens van mij; gezondheid onder de aandacht brengen. Dus hoe leuk is het om allerlei artikelen te verkopen die met gezondheid te maken hebben!

Wat voor producten komen er in de categorie gezondheid?

Om te beginnen goede voedingssupplementen. Voedingssupplementen waar ik achter sta. Vanuit mijn scholing tot orthomoleculair voedingsadviseur en jarenlange speurtocht naar gezondheid heb ik redelijk geleerd onderscheid te maken in wat wel en niet goed voor je gezondheid kan zijn. Ik ben een redelijke “foodie” geworden. Mijn boekenkast staat vol met boeken van oa Ralph Moorman, Jesse van der Velde, Juglen Zwaan en ga zo maar door. Voedingssupplementen dus. Het leuke hiervan is dat ik ze voor een aantrekkelijke prijs kan aanbieden; als orthomoleculair voedingsadviseur ben ik op dit moment een officieel verkooppunt van Vitakruid en mag deze producten tegen een korting inkopen. Dit voordeel gaan we samen delen, jij de helft van deze korting en de stichting de andere helft, leuk toch? 🙂

Hiernaast wil ik nog veel meer producten gaan verkopen die met gezondheid te maken hebben; boeken, gezonde voeding..ik ga netwerken de komende tijd!

Waar zijn we nu nog meer druk mee?

De categorie Nieuw. Hiervoor heb ik inmiddels een aantal accounts gekregen bij diverse groothandels. Groothandels voor (kinder)kleding, woondecoratie, huishoudelijke artikelen, helemaal leuk! Ik heb al gezien dat we erg mooie dingen voor prima prijzen kunnen gaan verkopen, het enige “dingetje” is dat de Belastingdienst ons heeft vrijgesteld van BTW. Dat is toch fijn denk je nu misschien maar helaas is dit voor deze categorie niet zo. BTW betalen wij over de aangekochte spullen maar krijgen we niet terug. Dat moet dan berekend worden aan de klant en dat drijft de prijs aardig op.  Contact maken met de Belastingdienst dus, vragen of ze er nog eens naar willen kijken 😉

En verder?

Genieten van dit mooie weer! Want je weet..leef, en doe dat met passie 🙂

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *