29 juni 2018

Je ziet het niet maar het is er wel!

Als je af en toe op de site kijkt, lijkt het erop dat er niet veel gebeurt, maar niets is minder waar. Door een verplichte “timeout” en een tijdelijk verbod op lichamelijke actie, zit ik veel achter de computer. En dat is mooi, want daar komen leuke dingen uit voort.

Zo hebben we contact gekregen met Zentana. Dit is een webshop die erg mooie artikelen verkoopt. Veel sieraden en spiritueel getinte decoratie. Heerlijk dat soort producten! Ik mag het via De Leefwinkel gaan verkopen en zij hebben een leuke korting voor de stichting geregeld. Zelfs mag ik alle producten iets goedkoper aanbieden dan de tarieven van hen, zo wordt het hopelijk aantrekkelijker om bijvoorbeeld die mooie armband via De Leefwinkel te kopen en niet direct bij Zentana zelf. Een warme dank voor Zentana.nl

Maar er is meer 🙂

Stichting De Leefwinkel is nu een officieel verkooppunt van Vitakruid. Hoe leuk is dat! Vitakruid kende ik al – ik heb de opleiding tot orthomoleculaire voedingsadviseur gevolgd bij www.sohf.nl – en zij huisvesten in hetzelfde gebouw. Vitakruid verkoopt onder andere voedingssupplementen waar ik achter sta: goede, eerlijke voedingsstoffen zonder meuk zeg maar. Het inkopen van voorraad is op dit moment nog niet mogelijk dus de levertijd is ietsje langer, maar die voorraad zal er komen als er interesse voor blijkt.

Verder is er contact gelegd met groothandels, leveranciers en uitgeverijen om nog meer leuke dingen te kunnen verkopen. Ik beloof het, het gaat je favoriete winkel worden!

Workshops en de Kleine Klusjes Service

Ook daar is over gebrainstormd. En we hebben een paar leuke plannen! Workshops over verzorgingsproducten, voedingsmiddelen, handwerken, de planning hiervoor wordt steeds meer uitgebreid. De eerste vrijwilligers hebben zich al gemeld voor diensten vanuit de Kleine Klusjes Service, houdt dit in de gaten want die informatie gaat aangevuld worden binnenkort op de website.

Zo zie je maar weer. Niets gebeurt voor niets roep ik altijd. Verplicht stilzitten kan leuke dingen opleveren 😉

De winkel is officieel nog niet open, maar zie je iets leuks en wil je het nu al hebben? Stuur me dan een berichtje, er is dan vast wel iets te regelen.

Met elkaar is voor elkaar, en je weet…leef, en doe dat met passie!