Gepost op

Samen tegen eenzaamheid

samen tegen eenzaamheid

Samen tegen eenzaamheid

Afgelopen week heeft Stichting De Leefwinkel zich aangesloten bij Samen tegen eenzaamheid, (klik hier om naar de website te gaan) een initiatief van Coalitie Erbij. Een stichting met een hartverwarmende missie: eenzaamheid onder de aandacht brengen en een netwerk opbouwen om samen te strijden tegen eenzaamheid.

Eenzaamheid is een groot probleem en is van alle leeftijden. Volgens Samen tegen eenzaamheid voelen meer dan 1 miljoen mensen zich sterk eenzaam! Wij verbinden ons graag en gaan ons sterk inzetten om mee te helpen mensen uit het isolement te halen dmv allerlei activiteiten.

Helpt u mee?

Dit kan door te shoppen in onze webwinkel, gebruik te maken van onze diensten via de Kleine Klusjes Service.

“Iedereen heeft recht op een leuk leven”

https://www.samentegeneenzaamheid.nl/netwerk?tekst=de+leefwinkel

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *