Gepost op

Kom eruit

Kom eruit

Kom eruit!

De herfstmaanden komen er weer aan en eerlijk gezegd, ik vind het heerlijk! Soms nog lekker een beetje zon, een frisse wind die ervoor zorgt dat de blaadjes weer gaan vallen en die regen kan zooo verhelderend zijn <3

Maar, ook wordt het weer wat later licht buiten en eerlijk is eerlijk, je bed kan in de ochtend wel veel te lekker zijn om eruit te stappen. Vooral als je verder toch geen plannen hebt. Dan blijven de gordijnen misschien wat langer dicht..

Wil je het deze herfst eens anders doen en met een groepje gelijkgestemden toch de dag lekker op tijd en fris beginnen?

Schrijf je dan in voor onze Kom eruit wandeluurtje! Elke week gaan we op een vaste tijd een uurtje wandelen door Haarlem en omgeving. Soms door de stad, dan weer de natuur in en wie weet ook eens lekker langs het strand! Na de wandeling warmen we op met een kop koffie of thee.

Doe het gewoon, kom eruit! Ga naar buiten, ook als het regent en ook als het waait 🙂

Op welke dag en hoelaat?

  • de woensdagochtenden vanaf 3 oktober van 10.00 tot ca. 11.30

(Het vertrekpunt kan wisselen, dat is goed om rekening mee te houden)

De wandeling op 3 oktober begint en eindigt bij La Place in Haarlem, Fonteinlaan 1.

Kosten per wandeling zijn 4.50. Hier krijg je na afloop een kopje koffie voor, een leuke kortingsbon welke je kan besteden in de webwinkel van Stichting De Leefwinkel en natuurlijk een hoop gezelligheid!

Schrijf je in en kom eruit!

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *