Gepost op

De winkel gaat open!

Maar voor het zover is moeten we nog een heeeeeleboel doen.

Schoonmaken, opruimen, spullen overbrengen van een pakhuis naar de winkel, inkopen doen, inrichten, artikelen prijzen, nog meer schoonmaken, hier en daar inschrijven bij groothandels en mooie dingen ophalen, en vooral duimen dat het gaat lukken en dat het een succes wordt 😉

Maar we prikken wel alvast een datum voor de opening!

En we nodigen je hierbij van harte uit om dit met ons mee te vieren. Samen proosten we dan op deze mogelijkheid de stichting en de winkel op de kaart te gaan zetten. En dat we maar veel mogen gaan verdienen zodat we ook veel kunnen gaan besteden aan onze doelgroep <3

Wanneer?

vrijdag 30 november 2018

Hoelaat?

Vanaf 16.00 uur gaan de deuren open, om 18.00 uur sluiten we weer.

Waar?

Grote Markt 15, 2011 RC  in Haarlem!!

Weet je nu al zeker dat je even langskomt? Laat het dan asjeblieft even weten via het formulier onder aan dit bericht. Dit ivm de inkoop van wat drinken en wat lekkers 😉

Oh..en nog een kleine suggestie…mocht je eraan denken een presentje voor de stichting mee te nemen? Doe maar niet. De winkel is niet zo heel groot dus het wordt al snel te vol. Een geldelijke donatie daarentegen is meer dan welkom! Elke euro brengt ons dichter bij ons doel voor december ;))

Tot de 30ste!

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *