Gepost op

Lunch op uitnodiging

Lunch op uitnodiging

Lunch op uitnodiging

Woensdag 6 februari was het zover: de lunch waar ik  aldoor over heb gesproken. Waar we voor hebben gespaard. Een lunch voor mensen die wel een verzetje of traktatie kunnen gebruiken.

Met hulp van onder andere BUUV werd er een gastenlijst samengesteld en zijn we aan tafel gegaan met 15 mensen bij Brinkmann Café. Super goed verzorgd! Twee grote schalen gevuld met allerlei heerlijk belegde broodjes! Kroketten, pittige kip, carpaccio, panini’s en onbeperkt drinken, voor mijn gevoel allemaal heel erg geslaagd 😉

Ik blijf het een bijzonder gevoel vinden. Dat je het voorrecht hebt mensen te trakteren op leuke dingen. Gewoon, omdat het kan. Met geld wat je verdient door leuke dingen te doen. Dat is toch een win-win!

Er zijn veel mensen betrokken bij acties zoals deze.

Ten eerste natuurlijk alle mensen die iets kopen in de winkel. Dat plantje, een sieraad of iets uit de kringloop, de opbrengst daarvan gaat voor het grootste deel naar ons goede doel. Zonder omzet immers geen geld!

En dan die mensen  die meedoen aan een activiteit waar een vergoeding voor gevraagd wordt, ook zij dragen daarmee bij aan het mogelijk maken van dit soort acties.

Maar ook andere organisaties werken mee. BUUV is van grote waarde geweest in deze, en wat dacht je van Danshuis Haarlem?! Zij hebben de sterren van de hemel gedanst tijdens de dansmarathon om de opbrengst daarvan aan De Leefwinkel te schenken.

Wat een voorrecht om dit te kunnen doen en we gaan er op zeker mee door! Op naar een volgende actie voor onze doelgroep. We gaan er eens goed over nadenken 😉

Dank je wel lieve mensen! 

PS de foto is genomen tijdens de lunch. Graag wil ik er expliciet bij vermelden dat niet alle mensen die op de foto staan, horen bij de doelgroep van de stichting. Er waren ook gasten aanwezig die De Leefwinkel helpen met allerlei activiteiten en/of die zichzelf inzetten voor anderen, hetzij via BUUV of een andere organisatie of uit eigen naam. Vanzelfsprekend is niet iedereen op de foto gezet. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *