Kleurenreading

Ik kan mij heel erg verwonderen aan de kleuren die ons gegeven worden. Soms is het zo subtiel in nuance, dat je er bijna aan voorbij gaat en dan wordt je weer verrast door de kleurenpracht dat je er niet om heen kan. Kleur doet altijd wat met mij en met ons mensen. De werking van kleur is enorm, al zijn wij daar niet altijd van bewust. Kleur is energie, het raakt je altijd.

Een aantal jaar jaar geleden ben ik begonnen met een kleurkaartje te maken voor een verjaardag met daarbij een persoonlijke jaar boodschap, hierna volgden er meer.

Tijdens de Geluksroute 2019, heb ik kleurkaartjes en hun boodschappen mogen uitdelen in De Leefwinkel.

Ik werd erg verrast en ben dankbaar voor al deze mooie ontmoetingen met de geluksplukkers.

De kaartjes heb ik zelf gemaakt en ze zijn stuk voor stuk uniek. Net als jij en de boodschap die zij hebben voor jou. Het kaartje is dan ook voor jou en mag je na de reading meenemen.

Ben jij nieuwsgierig geworden, welke boodschap de kleuren voor jou hebben? Of heb jij een brandende vraag en wil je graag weten wat de kleuren jou hierover willen zeggen?

Wees welkom voor een kleurenreading!

Waar: De Leefwinkel, Grote Markt 15 Haarlem

Wanneer: 2 maart 2019

Tijd: van 13:30 tot 16:00u

Vergoeding:  De reading is op basis van vrijwillige donatie