Gepost op

sparen met het spaarvarkentje “Piggy”

sparen met het spaarvarkentje "Piggy"

Sparen met het spaarvarkentje “Piggy”

Vanaf januari 2020 kun je ook bij Plantjes & Meer sparen met het spaarvarkentje “Piggy”. Want wie kent Piggy nou niet? 😉

Oké, voor als je dit spaarvarkentje nog niet kent: Piggy is een digitaal spaarsysteem waar inmiddels veel winkels bij aangesloten zijn. Het werkt dmv van een gratis pasje, die je kunt aanvragen in een winkel. Eenmaal geregistreerd met je emailadres kun je met dit pasje bij álle aangesloten winkel sparen. Handig dus, 1 pasje voor verschillende winkels! En wil je het nog makkelijker doen en hou je niet zo van pasjes in je portemonnee? Dan kun je daarna ook de gratis app op je telefoon downloaden.

Hoe werk het dan verder?

Voor elke euro die je uitgeeft in de winkel, ontvang je één spaarpunt als je je pasnummer scant bij de kassa. De gespaarde punten kun je dan bij een volgende aankoop verzilveren voor leuke voordeeltjes en acties, iedere keer en bij iedere winkel weer iets anders. Leuk toch?

Bij Plantjes & Meer hebben wij op dit moment bijvoorbeeld de volgende spaaracties:

-> 100 punten – een gratis klein plantje met potje van de mix ’n match

-> 150 punten – een verrassing voor iemand laten bezorgen tot een waarde van € 7,50 óf 10% kassakorting

-> 250 punten – 15% kassakorting

-> 500 punten – gratis de plant van de maand 

Wil je meer lezen over sparen met Piggy? Klik dan hier : https://www.piggy.nl/

Tot slot: Natuurlijk zijn er wat ‘kleine lettertjes’ aan verbonden. En dat is dat je door het registreren van je emailadres, emails kunt ontvangen van de desbetreffende winkels. En, als je ook je geboortedatum opgeeft, ontvang je bij veel winkels – in ieder geval bij Plantjes & Meer – een leuke mail met een verrassing!

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *