Schenkingen en donaties

Wordt Ambassadeur van Stichting De Leefwinkel!

Stichting De Leefwinkel is een stichting zonder winstoogmerk, schenkingen en donaties zijn dan ook meer dan welkom!

Winsten zullen ten goede komen van bestaande goede doelen en (persoonlijke) giften, donaties en fysieke hulp aan mensen in armoede, mensen in eenzaamheid en aan mensen die door ziekte een steuntje in de rug kunnen gebruiken.
De stichting heeft helaas (nog) geen recht op enige subsidie, draait volledig op eigen kracht en is afhankelijk van derden.

Een schenking, donatie is dan ook zeer welkom! Wij verzekeren u dat het goed terechtkomt en zullen verslag maken van de door ons gemaakte acties ten behoeve van onze goede doelen.

Bij geldelijke schenkingen boven de € 100,00 of een vaste periodieke donatie verkrijgt u desgewenst de status van Ambassadeur van Stichting De Leefwinkel, maar onder de € 100,00 zijn wij u ook oneindig dankbaar 😉

Heeft Ambassadeur zijn dan voordeel?

Jazeker! Want als ambassadeur van de stichting:

–> Ontvangt u twee kortingsbonnen van 50% voor de winkel bij een schenking boven de € 100,00
of een kortingsbon van 10% bij een gemaakte periodieke donatie

–> Wordt uw (bedrijfs)link een maand lang geplaatst op de website

–>Wordt uw naam desgewenst genoemd tijdens een actie van de stichting

–> Wordt er in de winkel, wanneer deze tot beschikking komt, een maand lang reclame voor
uw bedrijf gemaakt

Liever geen ambassadeur maar u wilt wel graag iets doneren? Ook dan bent u natuurlijk voor ons speciaal en zeggen wij u dank! Klik hier voor onze gegevens

Met elkaar is voor elkaar!